Bedste tips til et trendy hjem

Vores hjem behøver ikke nødvendigvis være særlig trendy, men man kan ofte finde noget inspiration, og så kan man jo vælge og vrage, som man synes. Her er et par af de råd, som giver hjemmet et lille hop hen mod boligmagasinerne.

 

Grønt liv

Planter er nok kommet for at blive, for de kan virkelig, om noget, skabe både stemning, farve og liv til en lejlighed, rum eller hus. Det er en god måde at skabe lidt spil på, samtidig med, man kan gør det meget personligt, og vælge alle yndlingsplanterne til. Et godt tip er at vælge planter med store blade, for at skabe ekstra fylde. Det kan blive helt vildt smukt og skabe et helt nyt spil med det rum, planten står i. 

 

Rummelighed

Rummelighed giver luft, og luft er ofte at foretrække, da det bringer overskud og en følelse af plads. Hvis der står færre ting fremme er det også lettere at gøre rent, og det vil automatisk se renere ud. Kan man skrue lidt ned for mængden af genstande og møbler, vil man muligvis føle, at der sker noget helt nyt.

 

Lys

Lys er én af de ting, som spiller en helt stor rolle på billeder og på nettet fra de hjem, som fremvises. Det gør noget andet ved et rum, og er af de vigtigste faktorer som gør, at et hjem virker rart og rent. Så måske væggene skal males lysere eller vinduerne lige tjekkes efter en ekstra gang? Så lever planterne også længere.