Sådan skaber du den perfekte gallerivæg

En gallerivæg kan være en fantastisk måde at tilføje personlighed og karakter til dit hjem. Men det kan også være en udfordring at skabe den perfekte sammensætning af billeder og rammer. Her er nogle tips til dig der gerne vil skabe den perfekte gallerivæg.

Find de rigtige rammer

Det første skridt i at skabe en fantastisk gallerivæg er at finde de rigtige rammer. Vælger du at alle rammerne er ens, får du et rolig og stringent udtryk – men vælger du i stedet mange forskellige rammer bliver udtrykket mere afslappet.

Det er også vigtigt at tænke på størrelsen og formen af ​​rammerne. Du kan for eksempel vælge en samling af firkantede rammer i forskellige størrelser og skabe en symmetrisk sammensætning, eller du kan vælge at have alt fra rammer 70X100 og helt små rammer, for at skabe en organisk sammensætning.

Test kompositionen af på gulvet

En god tommelfingerregel er at skabe en balance mellem store og små rammer samt at skabe en balance mellem tomme pladser og fyldte pladser. Inden du begynder at hænge rammerne op på væggen, så prøv at eksperimentere med forskellige måder at placere rammerne på, på gulvet først. Tag eventuelt et billede på din telefon, som du kan bruge som vejledning, når billederne skal op på væggen.

Når du har fundet den perfekte sammensætning, kan du derefter tage dine rammer og hænge dem på væggen. Før du ved af det har du den perfekte gallerivæg, der viser din stil og personlighed frem.