Lav en stor billedvæg i dit hjem

Trænger du til, at der skal ske noget nyt i dit hjem? Så kan du eventuelt give dig i kast med at lave en stor billedvæg i dit hjem. Det kræver bare en masse billeder og mere end en enkelt ramme 30×40 samt rammer i andre størrelser. Det er et sjovt projekt, der helt sikkert vil pynte i dit hjem, og som du kan nyde at kigge på hver dag.

Hvor skal jeg have min billedvæg?

Det er helt op til dig, hvor du vil lave din billedvæg. Det kan være i en stor entré, i dit soveværelse, i køkkenet, i stuen eller lige der, hvor du har en stor og bar væg. Når du har fundet den helt rette væg til formålet, skal du til at finde rammer og motiver. 

Når du har alt klar, er det en god idé at lægge alle rammerne inklusive motiver på gulvet. Derved kan du bedst finde ud af, hvordan motiverne skal hænge i forhold til hinanden.  

Få familiebillederne, rejsebillederne og naturbillederne frem i lyset

Din billedvæg kan have et tema med enten familie, rejser, naturen eller hvad du nu synes. Hvis du har en masse billeder liggende på din mobil, er det oplagt, at du udvælger de bedste billeder af familien, fra rejser eller dine naturbilleder og får dem fremkaldt i de rette størrelser. 

Det er nemlig vigtigt, at de passer ind i de rammer, du har købt. Husk at vælge billedrammer, der komplementerer både din indretning og selve billederne. Derved får du det bedste resultat.