Forbered julebordet i god tid

De fleste synes, at julen er en dejlig tid. Dog kan den også være en smule stressende. Det er der ikke noget at sige til, da der typisk er et hav af ting, der skal nås. Der er pakkekalendere, julegaveindkøb, julefrokoster, julemarkeder og meget mere. Sidst men ikke mindst kulminerer det hele med juleaften.

Hvis det er din tur til at holde juleaften hjemme hos dig, bør du forberede julebordet i god tid. Derved bliver selve juleaften meget mere afslappende, da du ikke skal finde ud af, hvordan julebordet skal se ud.

Juledugen er essentiel

Rigtig mange mener, at det er ikke et julebord, hvis der ikke er en juledug. Det gør også bordet en del hyggeligere, når der er en dug på bordet. Så hvilken juledug skal du have? Skal den være fyldt med nisser og andet, der hører julen til? Eller foretrækker du en farvet velourdug? 

Gør dig tanker om tallerkener, glas og bestik

Det bliver også mindre hektisk, hvis du allerede før juleaften har gjort op med dig selv, hvilke tallerkener og glas samt hvilket bestik, der skal på bordet. Har du valgt en ensfarvet dug, kan du eksempelvis vælge tallerkener med et julemotiv. Hvis dine tallerkener er hvide, pynter det med en fin juleserviet på tallerkenen. 

Skab julestemning med pynt på bordet

Sidst men ikke mindst bør du sørge for, at der er noget pynt på bordet således, at julestemningen er helt i top. Du kan finde inspiration til pynten på dit julebord hos Sinnerup