Derfor skal du have et plankebord i spisestuen

Det rette bord er vigtigt, når familien rigtig skal samles om et godt måltid mad. Det skal være et bord, som kan rumme alle, men samtidig også gerne have et flot udseende. Spiseborde fås i mange forskellige former og farver, hvoraf det kan være en jungle at finde det rette spisebord til hjemmet. Et godt bud, som både har tidløst og holdbart design er et plankebord. Her går funktionalitet og udtryk bestemt ikke på kompromis med hinanden. 

 

Mulighed for tilkøb af tillægsplader og selvvalgte ben

To plankeborde er ikke ens, hvoraf det er et super fedt bord at have, da du kan være sikker på, at naboen ikke har det samme. Når du køber et plankebord, er det planken du vælger. Finder du en type træ, som du forelsker dig i, er det muligt selv at vælge, hvilke ben du ønsker til bordet. Er I en stor familie, eller skal der blot være mulighed for mange gæster, er det også muligt at købe tillægsplader til dit plankebord. Dette giver en enorm fleksibilitet, hvis der pludselig skal dækkes op til mange. 

 

Flot og solidt håndværk

Det er værd at bemærke, at når du køber et plankebord, køber du et bord af højeste kvalitet. Disse er udvundet i massivt træ, og kommer i et hav af forskellige trætyper. Et plankebord er ikke hurtigt fremstillet, hvoraf du virkelig bør sætte pris på det hårde arbejde, som det har krævet at skabe det smukke bord, som skal stå i din spisestue.