Vin fra mange lande

Når du køber vin, har du sikkert bemærket, at vin ikke kommer bare fra et enkelt land, men fra flere forskellige lande. Nogle af disse lande har en lang og stolt tradition for at lave vin, mens andre lande er nyere på markedet. Det er dejligt med så mange lande, der producerer vin, da det giver et større udvalg på markedet. Her kan du læse om flere lande, der fremstiller vin. 

Chile fremstiller god vin til en rimelig pris

Chile har et mildt og solrigt klima samt gode jordbundsforhold, hvilket er gode betingelser for fremstilling af vin. Chilenske vine indtager de danske vinhylder med stor succes. Det skyldes, at vin fra Chile smager godt, og så kan den købes for en rimelig pris. 

Australiens vin er elsket af mange danskere

Der findes efterhånden en del dygtige australske vinproducenter. De sætter alle sammen vinens kvalitet over kvantiteten. Vin fra Australien er elsket af mange danskere på grund af dens umiddelbare smag.

Argentina fremstiller eminent rødvin

Når det kommer til Argentina, så er det verdens femte mest vinproducerende land. Det er også Sydamerikas ukronede vinkonge og hjemsted for noget helt eminent rødvin. Som vinland er Argentina et land med mange traditioner og et godt håndværk. Derfor kan du også finde elitære rødvine, som placerer sig blandt verdens bedste.

Spanien er fyldt med fyldige og frugtige rødvine

Vinlandet Spanien er nok mest kendt for sine fyldige og frugtige rødvine, som har afdæmpede toner af den sydlandske jord. Eftersom Spanien er opdelt i tre klimazoner, er der stor forskel på de vine, som produceres i dette land.