Sådan får du styr på dit køkken

Har du så mange ting i køkkenet, at det næsten er blevet svært at finde det, du skal bruge? Det er rart at have et organiseret og ryddeligt køkken, så du ikke skal bruge unødig med tid på at lave mad, vaske op og så videre. Her finder du tips til, hvordan du kan få styr på dit køkken.

Start med at lave en plan

Før du giver dig i kast med at åbne alle skabe og skuffer, bør du lave en plan. Find ud af, hvordan du gerne vil have, at dit køkken bliver indrettet, så det giver mest mulig mening for dig. 

Gennemgå alle skabe og skuffer

Når først du har lavet en plan i forhold til, hvordan dit køkken meget gerne må blive indrettet, skal du nu i gang med at gennemgå alle skabe og skuffer. Du bør skille dig af med alle de ting, som du ikke bruger, så de ikke bare står og optager plads. Derudover kan det også være, at du finder ud af, at du har brug for en ny hvidløgspresser eller nye glas. Mangler du glas, kan du tage et kig på Beldi glas.

Placer de vigtigste ting let tilgængelige steder

Efter at du har gennemgået alle dine køkkenting, skal du sætte det hele på plads igen. Det er en god idé, at du tænker over, hvad du bruger mest. Det vil nemlig være ærgerligt, hvis du placerer alle disse ting bagerst i skabene eller andre steder, hvor de ikke lige er inden for rækkevidde. I stedet bør du placere disse ting let tilgængelige steder.