Få et næsten nyt badeværelse ved enkle tiltag

Har du et badeværelse, som du er lidt træt af, men er der absolut ingen grund til at renovere det, da det har mange år i sig endnu? Så kan du faktisk få et næsten nyt badeværelse blot ved at gøre enkelte tiltag. Disse småting kan være med til, at du igen bliver glad for at træde ind på dit badeværelse. Her får du idéer til, hvad du kan gøre.

Skift dit spejl ud

Har du haft det samme spejl på badeværelset i årevis, kan det være en idé at skifte det ud. Når du skifter det ud, kan du vælge at gøre noget ekstraordinært ud af dit spejl. Det bør i hvert fald ikke være et spejl, der minder om det gamle. Du kan eksempelvis tage et kig på et spejl med lys. Er et spejl med lys ikke noget for dig, findes der mange andre spejle på markedet, som du kan kigge nærmere på.

Pynt med planter, lanterner og citater

Du kan ydermere pynte dit badeværelse med forskellige ting. For eksempel er grønne planter yderst dekorative på et badeværelse. Lanterner er også med til at skabe en hyggelig stemning i dette rum. Er du vild med citater, kan du hænge et citat op på væggen. Er du ikke til citater, kan du i stedet vælge en plakat med et andet motiv.

Nye håndklæder gør underværker

Håndklæder i en ny og frisk farve kan gøre underværker, hvis du gerne vil give dit badeværelse et friskt pust. Det er derfor også værd at overveje.