Derfor bør du have et brændeskur

Hvis du har købt en masse brænde til din brændeovn, giver det god mening at have et brændeskur, som du kan opbevare det i. Ved hjælp af et brændeskur kan du nemlig holde styr på dit brænde samt tørre det effektivt. Læs med videre her og find ud af, hvorfor et brændeskur er en god investering. 

Fordele ved at opbevare brænde i et brændeskur

Der er ikke kun en enkelt fordel ved at have et brændeskur. Der er faktisk flere gode grunde til at eje sådan et skur:

  • Når du har et brændeskur, kan du stable dit brænde i skuret. Derved undgår du at skulle have masser af brænde inde i din bolig. Det ser ikke særlig pænt ud, at der ligger store bunker af brænde ved siden af brændeovnen ligesom, at brændet sviner og støver. 
  • Med et korrekt konstrueret brændeskur bliver dit brænde ikke vådt. Derimod vil brændet tørre og derved give en bedre forbrænding. Du får altså udnyttet brændet bedre, og du er med til at skåne dine omgivelser.
  • Et brændeskur giver dig mulighed for at stable dit brænde således, at det ser flot ud. Du skal altså ikke døje med grimme brændebunker, der ligger og flyder på din grund. 

Tænk over placeringen af brændeskuret

Du kan have et brændeskur lige præcis, hvor du vil. Men det er naturligvis oplagt, at placere skuret et sted, hvor du nemt kan komme til det. På den måde er det nemlig nemmere for dig, når du skal hente brænde. 

Derudover er det en god idé at placere brændeskuret i nærheden af din bolig. Har du plads i forlængelse af din bolig? Eller kan brændeskuret stå ved din garage eller din carport, som ligger tæt på din bolig? Begge er gode løsninger.