De mange typer børnesenge

Når dit barn ikke længere skal sove i en tremmeseng, er der et stort udvalg af juniorsenge, du kan vælge mellem. Det gør det naturligvis ikke nemmere, at der er så mange. Men det gør, at du altid kan finde en seng, som dit barn vil elske og som passer ind på børneværelset. Her kan du læse mere om, hvilke typer børnesenge der findes.

Juniorsenge til et mindre børneværelse

Hvis børneværelset ikke er specielt stort, er det værd at kigge nærmere på børnesenge med opbevaringsplads i form af skuffer og rum. Derved kan du spare gulvplads, da du ikke behøver end masse andre opbevaringsløsninger til dit barns legetøj m.m.

En halvhøj seng er også et godt valg til et mindre børneværelse. Under en halvhøj seng kan der nemlig stå et skrivebord, en kommode eller et andet nyttigt møbel. Det sparer ligeledes på en masse gulvplads, hvorfor det er en ideel løsning. 

Har du to børn, der deler et lille værelse, bør du tage et kig på en køjeseng, da det giver rigtig god mening i forhold til pladsen.

Sjove senge til børneværelset

Der findes også en hel del sjove senge til børneværelset. Det kan være senge, der nemt kan laves om til en hule eller senge med en rutsjebane. Disse senge er typisk meget populære hos mange børn. Dog er der også børn, der ikke kan finde ro, hvis de har en sjov seng som disse, da de forbinder sengen med sjov og ballade.

Sidst men ikke mindst kan du ekøbe senge, der er udformet som en bil eller en traktor. Sengen kan også være udsmykket med Spiderman eller prinsesser m.m.