Via kort

Ny studerende i VIA? Find svar på dine spørgsmål her!

Ny studerende i VIA? Find svar på dine spørgsmål her! | VIA

Som ny studerende på VIA har du brug for en række vigtige informationer vedr. studiestart. Læs om at få adgang til VIAs it-systemer, studiekort m.m..

Som ny studerende på VIA har du brug for en række vigtige informationer vedr. studiestart. Læs om at få adgang til VIAs it-systemer, studiekort m.m.

MitVIA

MitVIA er din studieportal. Her finder du alt det, du har brug for på netop dit studie på VIA University College. Nemt og hurtigt.

MitVIA er din studieportal. Her finder du alt det, du har brug for på netop dit studie på VIA University College. Nemt og hurtigt. Så du kan gå fra tanke til handling.

Studiekort og VIAkort – MitVIA – VIA University College

Studiekort og VIAkort

Som studerende i VIA får du et digitalt studiekort. Du skal bestille det online og det er gratis. VIA samarbejder med ISIC, hvilket betyder, at du altid har …

For nye studerende hos VIA Efter- og videreuddannelse

For nye studerende hos VIA Efter- og videreuddannelse | VIA

Hvordan bestiller jeg et fysisk VIAkort? Hvis du gerne vil have et supplement til dit digitale studiekort, kan du som studerende på VIA bestille et fysisk …

Har du spørgsmål til VIA Efter- og videreuddannelse? Vi har samlet en masse spørgsmål, svar og info, så du nemt og hurtigt kan få svar. Læs mere info her!

VIA University College: Forside

Forside – VIA University College

VIAPAY er et betalingsmodul under Professionshøjskolen VIA University College. BEMÆRK: Såfremt der er adgangskrav om at du er studerende i VIA for at kunne …

Adgangskontrol via kort – Vores digitale låseløsninger

Med vores digitale låseløsninger kan du udskifte nøglen og låse op med et kort til adgangskontrol. Se mere her og læs om vores låsesystemer.

Quickguide – Udpegning af steder via kort og søgning

Introduktion. Jo mere præcist du angiver en strækning, jo bedre kan myndigheden sagsbehandle din ansøgning, og stedfæ- ste den på sit kort til gavn for …

Opret konfiguration via kort

Opret konfiguration via kort. Funktionen bruges hvis man vil oprette et tællested fra bunden, altså før der er indlæst data.

Gennemse annoncer via kort – SallingWeb.dk

Gennemse annoncer via kort – den lokale hjemmeside for Skive-egnen

Søg annoncer via kortvisning. Du kan her bestemme den adresse, hvorfra du vil se kortet. Vælg først postnummer og derefter gadenavn. Postnummer.

Aktivering af kort – Danske Bank

Aktivering af kort

Når du modtager et KontantKort, er der ikke penge på kortet. Så snart du har overført penge via Letbank til kortet, er det klar til brug.

Få hjælp til at aktivere dit kort

Keywords: via kort