Sisal tæppe ikea

LOHALS Tæppe, fladvævet, natur, 160×230 cm – IKEA

Gå på opdagelse, og find det gulvtæppe, der sætter prikken over i’et i dit hjem. Se hele vores store udvalg her.

LOHALS Tæppe, fladvævet, natur, 160×230 cm. Jute er et slidstærkt og genanvendeligt materiale med naturlige farvevariationer.

VODSKOV Tæppe, fladvævet, natur/lysegrå, 133×195 cm

VODSKOV Tæppe, fladvævet, natur/lysegrå, 133×195 cm – IKEA

Samme fokus på bæredygtighed og kvalitet går igen i alle tæpper, måtter og gulve, du finder i IKEA. Tæpper til stuen og under spisebordet. Hvis du gerne vil …

VODSKOV Tæppe, fladvævet, natur/lysegrå, 133×195 cm Vi blandede naturlig jute og sisal for at skabe dette slidstærke tæppe i neutrale nuancer, som skaber ro og harmoni. Perfekt at have under spisebordet, fordi det er fladvævet. Kan bruges på alle former for gulvbelægning, også gulve med gulvvarme.

Gulvtæpper – Se alle store og mellemstore løse tæpper – IKEA

Gulvtæpper – Se alle store og mellemstore løse tæpper – IKEA

Vi blandede naturlig jute og sisal for at skabe dette slidstærke tæppe i neutrale nuancer, som skaber ro og harmoni. Perfekt at have under spisebordet, …

Gå på opdagelse, og find det gulvtæppe, der sætter prikken over i’et i dit hjem. Se hele vores store udvalg her.

Tæpper – Mere bæredygtige tæpper giver komfort og stemning

Tæpper – Mere bæredygtige tæpper giver komfort og stemning – IKEA

Besøg IKEA, og se sortimentet af små tæpper og løbere af høj kvalitet i mange stilarter og farver. Vælg imellem tæpper med lang og kort luv og fladvævede …

Udforsk vores udvalg af tæpper i forskellige farver, former og design. Find tæpper til stuen eller under spisebordet og få velbehag for både øjne og fødder.

VODSKOV Tæppe, fladvævet, natur/lysegrå, 200×300 cm – IKEA

VODSKOV Tæppe, fladvævet, natur/lysegrå, 200×300 cm Vi blandede naturlig jute og sisal for at skabe dette slidstærke tæppe i neutrale nuancer, som skaber ro og harmoni. Perfekt at have under spisebordet, fordi det er fladvævet. Kan bruges på alle former for gulvbelægning, også gulve med gulvvarme.

MORUM Tæppe, fladvævet, inde/ude, mørkegrå, 200×300 …

MORUM Tæppe, fladvævet, inde/ude, indendørs/udendørs mørkegrå, 200×300 cm – IKEA

MORUM Tæppe, fladvævet, inde/ude, indendørs/udendørs mørkegrå, 200×300 cm. Ideelt at bruge i stuen eller under spisebordet, for den fladvævede overflade gør det nemt at trække stole ud og støvsuge. Tæppet tåler vand, er nemt at holde og perfekt til udendørs brug.

LOHALS Tæppe, fladvævet, natur, 200×300 cm – IKEA

LOHALS Tæppe, fladvævet, natur, 200×300 cm. Jute er et slidstærkt og genanvendeligt materiale med naturlige farvevariationer.

Løbere og små tæpper – Stort udvalg og lave priser – IKEA

Løbere og små tæpper – Stort udvalg og lave priser – IKEA

Besøg IKEA, og se sortimentet af små tæpper og løbere af høj kvalitet i mange stilarter og farver. Vælg imellem tæpper med lang og kort luv og fladvævede tæpper

VODSKOV Tæppe, fladvævet, natur/lysegrå, 170×240 cm

VODSKOV Tæppe, fladvævet, natur/lysegrå, 170×240 cm – IKEA

VODSKOV Tæppe, fladvævet, natur/lysegrå, 170×240 cm Vi blandede naturlig jute og sisal for at skabe dette slidstærke tæppe i neutrale nuancer, som skaber ro og harmoni. Perfekt at have under spisebordet, fordi det er fladvævet. Kan bruges på alle former for gulvbelægning, også gulve med gulvvarme.

Keywords: sisal tæppe ikea, ikea sisaltæppe