Nymåne ikea

NYMÅNE serien – IKEA

NYMÅNE serien – IKEA

Det simple, tidløse design gør, at de forskellige lamper er nemme at arbejde med i mange forskellige slags rum. Den pæne cylindriske form giver hver lampe …

NYMÅNE serien

NYMÅNE LED-loftlampe, hvid, 45 cm – IKEA

NYMÅNE LED-loftlampe, hvid, 45 cm Strålende, tidløst design NYMÅNE lamper har både et markant design og matcher de fleste former for indretning. Hvorfor ikke kombinere mange forskellige lamper og få en sammenhængende stil derhjemme? Gi’r god generel belysning.

NYMÅNE LED-loftlampe, trådløs, kan dæmpes hvidt …

NYMÅNE LED-loftlampe, trådløs, kan dæmpes hvidt spektrum/hvid, 38 cm – IKEA

NYMÅNE LED-loftlampe, trådløs, kan dæmpes hvidt spektrum/hvid, 38 cm Da vi designede NYMÅNE loftlampe, åbnede vi vores skattekiste og fandt KLANG lampe fra 1960’erne frem. Vi supplerede med en indbygget LED-pære, der kan dæmpes, og lod vores designer give den et moderne udtryk, der passer godt til serien.

NYMÅNE Væg-/læselampe, hvid – IKEA

NYMÅNE Væg-/læselampe, hvid. Tidløst design, der er helt perfekt. NYMÅNE lamper er karakteristiske, men matcher de fleste stilarter og udtryk.

NYMÅNE Loftspot med 4 spots, hvid – IKEA

NYMÅNE Loftspot med 4 spots, hvid. Tidløst design, der er helt perfekt. NYMÅNE lamper er karakteristiske, men matcher de fleste stilarter og udtryk.

NYMÅNE Loftlampe, hvid – IKEA

NYMÅNE Loftlampe, hvid. Gitteret på oversiden spreder lyset opad og gi’r god generel belysning. Gitteret på undersiden sikrer, at lyset ikke blænder, og gi’r et behageligt lys på dit spisebord eller din køkkenø.

NYMÅNE Væglampe svingarm, hvid – IKEA

NYMÅNE Væglampe svingarm, hvid. Tidløst design, der er helt perfekt. NYMÅNE lamper er karakteristiske, men matcher de fleste stilarter og udtryk.

NYMÅNE Skrivbordslampe med trådløs opladn, hvid – IKEA

NYMÅNE Skrivbordslampe med trådløs opladn, hvid Strålende, tidløst design NYMÅNE lamper har både et markant design og matcher de fleste former for indretning. Hvorfor ikke kombinere mange forskellige lamper og få en sammenhængende stil derhjemme? Giver et koncentreret lys, der er godt at læse ved.

NYMÅNE LED-loftlampe, trådløs, kan dæmpes hvidt …

NYMÅNE LED-loftlampe, trådløs, kan dæmpes hvidt spektrum/antracit, 38 cm – IKEA

NYMÅNE LED-loftlampe, trådløs, kan dæmpes hvidt spektrum/antracit, 38 cm Da vi designede NYMÅNE loftlampe, åbnede vi vores skattekiste og fandt KLANG lampe fra 1960’erne frem. Vi supplerede med en indbygget LED-pære, der kan dæmpes, og lod vores designer give den et moderne udtryk, der passer godt til serien.

Keywords: nymåne ikea, ikea nymåne