Ikea tørretumbler

UDDARP Tørretumbler, IKEA 500, 8 kg

UDDARP Tørretumbler, IKEA 500, 8 kg – IKEA

Et fyldt køleskab er et inspirerende syn, men det kan være en udfordring at finde de ting, du skal bruge. Med IKEA 365+ madopbevaring kan du nemt organisere og …

UDDARP Tørretumbler, IKEA 500, 8 kg Denne fritstående tørretumbler har alle de funktioner, du leder efter i et enkelt og brugervenligt design. Med en stor, familievenlig vaskekapacitet på 8 kg, så den opfylder dine vaskebehov i hverdagen. 5 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

UDDARP Vaskemaskine/tørretumbler, IKEA 500, 8/5 kg

UDDARP Vaskemaskine/tørretumbler, IKEA 500, 8/5 kg – IKEA

UDDARP Vaskemaskine/tørretumbler, IKEA 500, 8/5 kg Revolutionerede, når du vil spare plads. Denne kombinerede vaskemaskine/tørretumbler giver dig dobbelt funktion i én fritstående hvidevare. Et enkelt og brugervenligt design med vaskekapacitet på 8 kg og tørrekapacitet på 5 kg.

TVÄTTAD Integreret vaskemaskine/tørretumb, hvid – IKEA

TVÄTTAD Integreret vaskemaskine/tørretumb, hvid Skjult i et skab med en låge, der matcher resten af rummets indretning, så ingen vil gætte, at der er en 2-i-1 vaskemaskine/tørretumbler indvendigt. Dampprogram og andre funktioner gør, at du kan tilpasse maskinen til dine forskellige behov.

Vaskemaskine – vaskemaskiner m. 5 års garanti til lav pris

Vaskemaskine – vaskemaskiner m. 5 års garanti til lav pris – IKEA

Vores indbyggede vaskemaskine passer til indretningen med en låge. Se alle funktioner og vores 5 års garanti her.

Spar plads med denne kombinerede vaskemaskine … – IKEA

Spar plads med denne kombinerede vaskemaskine og tørretumbler – IKEA

Vi ved alle, at bryggerset er det rum, der nemmest bliver overfyldt, da det kræver plads til både møbler og store hvidevarer. UDDARP vaskemaskine/tørretumbler er her for at ændre spillets regler og spare dig lidt plads. Vaskemaskinen/tørretumbleren har et simpelt og ligetil design og giver dig dobbelt funktionalitet i et enkelt apparat. Med to funktioner, der kan bruges separat, har den en kapacitet på 8 kg til vask og 5 kg til tørring. Det bedste er, at du ikke længere behøver at bekymre dig om rynker og folder, da dampfunktionen nemt vil fjerne dem og hurtigt gøre dit vasketøj friskt. Ved at placere den under ENHET opbevaringsløsningen til vasketøj kan du spare endnu mere plads og få et funktionelt og rummeligt bryggers.

UDDARP serien – IKEA

UDDARP serien – IKEA

UDDARP serien

Stort udvalg af hvidevarer til lave priser – IKEA

Stort udvalg af hvidevarer til lave priser – IKEA

Se alle vores hvidevarer, der er udviklet, så de passer perfekt til vores køkkener og dine behov. Se mere her.

TYKARP Stablingssæt t vaskemask/tørretumb – IKEA

TYKARP Stablingssæt t vaskemask/tørretumb Spar plads ved at stable dine hvidevarer. Brug TYKARP monteringssæt til at holde UDDARP tørretumbler sikkert på plads, når du placerer den oven på UDDARP vaskemaskine.

Få inspiration til at indrette et bryggers – IKEA

I IKEA finder du alt, du skal bruge for at indrette et bryggers, der indeholder alle de funktioner, du har brug for. Få plads til vaskemaskinen og tørretumbleren, hæng vasketøjet til tørre og indret dig med entremøbler, så du har et sted til sko og jakker. Se her.

Keywords: ikea tørretumbler