Ikea katte

Katteudstyr med fokus på funktion og flot design – IKEA

Katteudstyr med fokus på funktion og flot design – IKEA

Katteudstyr i flot design. Vi har et bredt udvalg af katteudstyr, der både glæder kat og ejer. Der er fokus på form og funktionalitet.

Stort udvalg af katteudstyr i høj kvalitet og ikonisk IKEA design. Vælg f.eks. mellem kattesenge og kradsetræer her.

Udstyr til katte og hunde – IKEA

Udstyr til katte og hunde – IKEA

Udstyr til katte og hunde

LURVIG Kattehus, sort, 33x38x33 cm – IKEA

LURVIG Kattehus, sort – IKEA

LURVIG Kattehus, sort. Et hyggeligt, trygt og komfortabelt sted, hvor din bedste ven kan kravle ind og hvile sig. Kattehuset passer perfekt i KALLAX reol – og er nem at klappe sammen og tage med på rejsen.

LILLEPLUTT Tøjdyr, kat grå, hvid – IKEA

LILLEPLUTT Tøjdyr, kat grå, hvid. Alle tøjdyr er dejlige at kramme, kan trøste, lytte og elsker at lege og lave ballade. De er til at stole på – og sikkerhedstestet!

En bedre hverdag for de mange – kæledyr – IKEA

Tag et kig på LURVIG kollektionen til hunde og katte – IKEA

Nu kan du få smarte møbler til dine katte og hunde! Menneskets bedste venner fortjener at få den samme stil og komfort i hverdagen, som resten af familien har. Det er udgangspunktet for LURVIG – den nye IKEA kollektion til kæledyr med funktioner, farver og mønstre, alle i hjemmet kan li’.

LURVIG Katteseng/hus, sort/hvid, 38x38x37 cm – IKEA

LURVIG Katteseng/hus, sort, hvid – IKEA

LURVIG Katteseng/hus, sort, hvid. Et hyggeligt hus, en blød seng eller en tryg krog. Denne seng kan forvandles til det, du ønsker – og kan hurtigt ændres, hvis du folder siderne på en ny måde.

LURVIG Kattehus, hvid, 33x38x33 cm – IKEA

LURVIG Kattehus, hvid – IKEA

LURVIG Kattehus, hvid. Et hyggeligt, trygt og komfortabelt sted, hvor din bedste ven kan kravle ind og hvile sig. Kattehuset passer perfekt i KALLAX reol – og er nem at klappe sammen og tage med på rejsen.

PJÄTTERYD Billede, pyntede katte, 28×38 cm – IKEA

PJÄTTERYD Billede, pyntede katte, 28×38 cm Indret med billeder, du kan lide, og skab lynhurtigt en flot kunstsamling. Motivet er printet på et lærred, der fortsætter rundt om den dybe ramme. Det gør, at billedet står ud fra væggen på en markant måde. Motiv af Suzi Ultman.

LURVIG Kattehus, iglo, lysegrå, pink – IKEA

LURVIG Kattehus, iglo, lysegrå, pink. Katte og hunde er også en del af familien – og hjemmet. I LURVIG serien finder du det meste af det, din firbenede ven behøver for at have et godt liv sammen med dig.

Keywords: ikea katte, ikea kat, kattehule ikea