Ikea bambus lampe

SINNERLIG Loftlampe, bambus/håndlavet – IKEA

SINNERLIG Loftlampe, bambus/håndlavet Designer Ilse Crawford skabte denne lampeskærm, der har et gittermønster af bambus. Det vævede materiale giver et varmt, indbydende lys og skaber et dekorativt lysmønster i rummet. Alle lamper er håndlavede og unikke. Hver håndlavet skærm er unik.

SINNERLIG Loftlampe, bambus/håndlavet, 27 cm – IKEA

SINNERLIG Loftlampe, bambus/håndlavet, 27 cm Lad naturen lyse op i dit hjem. Denne unikke lille lampe i håndflettet bambus er designet af Ilse Crawford. Materialet giver et varmt, indbydende lys og skaber et dekorativt lysmønster i rummet.

MISTERHULT Loftlampe, bambus/håndlavet, 45 cm – IKEA

MISTERHULT Loftlampe, bambus, 45 cm – IKEA

MISTERHULT Loftlampe, bambus, 45 cm. Idéen med MISTERHULT var at lave en lampe med en minimal miljøpåvirkning. Vi bruger bambus, der ellers ville blive kasseret, til at fremhæve lampens udtryk, og dermed udnytter vi mere end dobbelt så meget af planten.

KNIXHULT Loftlampe, bambus/håndlavet – IKEA

KNIXHULT Loftlampe, bambus – IKEA

KNIXHULT Loftlampe, bambus. Idéen med KNIXHULT var at lave en lampe med en minimal miljøpåvirkning. Vi bruger bambus, der ellers ville blive kasseret, til at fremhæve lampens udtryk, og dermed udnytter vi mere end dobbelt så meget af planten.

KNIXHULT Gulvlampe, bambus/håndlavet – IKEA

KNIXHULT Gulvlampe, bambus – IKEA

KNIXHULT Gulvlampe, bambus. Idéen med KNIXHULT var at lave en lampe med en minimal miljøpåvirkning. Vi bruger bambus, der ellers ville blive kasseret, til at fremhæve lampens udtryk, og dermed udnytter vi mere end dobbelt så meget af planten.

KNIXHULT Bordlampe, bambus/håndlavet – IKEA

KNIXHULT Bordlampe, bambus – IKEA

KNIXHULT Bordlampe, bambus. Idéen med KNIXHULT var at lave en lampe med en minimal miljøpåvirkning. Vi bruger bambus, der ellers ville blive kasseret, til at fremhæve lampens udtryk, og dermed udnytter vi mere end dobbelt så meget af planten.

BÖJA Bordlampe, forniklet, rotting bambus – IKEA

BÖJA Bordlampe, forniklet, rotting bambus. Skærmen er lavet af flettet bambus og skaber dekorative lysmønstre på dine vægge. Hver håndlavet skærm er unik.

SINNERLIG LED-bordlampe, bambus/håndlavet … – IKEA

SINNERLIG LED-bordlampe, bambus/håndlavet kan dæmpes – IKEA

SINNERLIG LED-bordlampe, bambus/håndlavet kan dæmpes Lad naturen lyse op i dit hjem. Denne transportable bordlampe i håndflettet bambus er designet af Ilse Crawford. Materialet giver et varmt, indbydende lys og skaber et dekorativt lysmønster i rummet. Bare drej på knappen, hvis du vil dæmpe lyset.

SINNERLIG Gulvlampe, bambus/håndlavet – IKEA

SINNERLIG Gulvlampe, bambus/håndlavet Lad naturen lyse op i dit hjem. Denne unikke gulvlampe i håndflettet bambus er designet af Ilse Crawford. Materialet giver et varmt, indbydende lys og skaber et dekorativt lysmønster i rummet. Giver et blødt lys, der gør stemningen i dit hjem varm og hyggelig.

Keywords: ikea bambus lampe, sinnerlig ikea, ikea sinnerlig, bambus lampe ikea, ikea lampe bambus, ikea lampe flet, ikea sinnerlig lampe, sinnerlig lampe ikea, bambus lamper ikea, lampe ikea bambus