Home vellerup sommerby

https://home.dk/sag/2370001040

Hyggeligt sommerhus i bondestil, med god plads. Vellerup Sommerby er et yderst veldrevet sommerhusområde i konstant udvikling, hvor der stadig er absolut fokus …

Fritidshus – 4050 Skibby – Fyrvænget 24, Vellerup – Home.dk

Fritidshus – 4050 Skibby – Fyrvænget 24, Vellerup

I udkanten af det eftertragtede sommerhusområde Vellerup Sommerby, udbydes nu dette charmerende, velindrettede og indflytningsklar fritidshus.

Fritidshus til salg, Skibby – Vellerup Sommerby er et yderst veldrevet sommerhusområde i konstant udvikling, hvor der stadig er absolut fokus på at kunne nyde de dejlige omgivelser og det rare naboskab i helt eget tempo. Fyrvænget 24 skiller sig ud fra de mange træhuse i området og byder på masser af charme. Det hyggelige toplans bindingsværkhus på Fyrvænget 24 byder på god plads fordelt på to etager, masser af charme og er en rummelig fritidsbolig, der skiller sig ud i området, som ellers hovedsageligt er bebygget med etplans træhuse. De to etager er begge velindrettede. I stueplan med tre værelser, rummelig entré, køkken, badeværelse og stue, og på førstesalen med en ekstra stue og et særligt stort værelse. I 2018 er der foretaget en del forbedringer i huset. I badeværelset er brusekabine, håndvask, toilet og vaskesøjle skiftet ud til nyt, ligesom også køkkenet er blevet opdateret med flotte HTH køkken elementer. Således fremstår alle faciliteter fuldt funktionelle og absolut brugbare. Der er åbnet op mellem stue og køkken, hvor de originale bjælkekonstruktioner er bibeholdt. De skaber en utroligt hyggelig stemning i fællesrummene og minder en om den skønne atmosfære et bindingsværk bringer, også når tiden er tilbragt indendørs. På husets førstesal byder de to store rum på mange anvendelsesmuligheder og mange ekstra kvadratmetre. Begge etager er udstyrede med brændeovn, som er koblet til vandrørene, der varmer radiatorerne op og hjælper med at holde omkostningerne for opvarmning af huset nede. Haven er stor, velholdt og super hyggeligt anlagt, afskærmet af en flot hæk mod vejen og prydet med gammel, smuk beplantning, der bryder den store plæne. Her er anlagt dejlige terrasser, hvor solen uforstyrret kan nydes gennem hele dagen. Grundejerforeningen har offentliggjort at der i 2021 vil blive gravet fibernet ned i området. Den nuværende ejer har tilmeldt sig ordningen og vil få installationen af fibernet uden beregning Nærmiljøet byder på skøn natur, med Verdens Ende og vandet indenfor kort gåafstand og omtrent 2,5 kilometer til Egholm Skov. Vellerup Sommerby er særligt veldrevet og er et sommerhusområde i konstant udvikling. Her er velholdte veje og fællesarealer og et varmt og dejligt naboskab.

Fritidshus – 4050 Skibby – Tjørnevænget 70, Vellerup – Home.dk

Fritidshus – 4050 Skibby – Tjørnevænget 70, Vellerup

Vellerup Sommerby. Moderne og indflytningsklart sommerhus med solceller, kun få hundrede meter fra vandet. Velkommen til det skønne sommerhusområde Vellerup …

Fritidshus til salg, Skibby – I udkanten af det eftertragtede sommerhusområde Vellerup Sommerby, udbydes nu dette charmerende, velindrettede og indflytningsklar fritidshus. Velkommen til Tjørnevænget 70, et charmerende og velindrettet fritidshus med åben kip i stuen, velholdte faciliteter. Her får I en klassisk, dansk fritidsbolig, hvor store vinduespartier lukker gavmilde lysindfald ind. Pladsen fordeler sig over tre hyggelige værelser, et stort flotbadeværelse med brus og et velindrettet og funktionelt køkken, der ligger i åben forbindelse med husets skønne stue. Den åbne kip skaber en flot loftshøjde og en dejligt luftig rumfornemmelse. Endvidere findes der også et vaskerum. Pladsen i huset suppleres af et brugbart udhus med mange anvendelsesmuligheder , et værksted samt en god carport.  Fra huset er der udgange til flere hyggelige terrasser, som er et oplagt sted at nyde de lange, lyse sommeraftener og de helt vidunderligt smukke himler, der kan åbenbare sig ved solnedgangstid over de åbne marker, der strækker sig hele vejen til kysten. Haven er anlagt med dejlig plæne og masser af gammel smuk beplantning. Vellerup Sommerby er et særligt veldrevet og veletableret sommerhusområde med både fibernet, asfalterede veje, der bliver ryddet for sne om vinteren og badebro, der bliver sat op hvert år i sommersæsonen.

Fritidshus – 4050 Skibby – Skadevænget 39, Vellerup – Home.dk

Fritidshus – 4050 Skibby – Skadevænget 39, Vellerup

Vellerup, 4050 Skibby. Fritidsbolig. 1.795.000 kr. Beregn boliglån. M²-pris 25.105 kr. … home Bramsnæs. Se hos mægler · Fritidsbolig på Gøgevænget 32, …

Fritidshus til salg, Skibby – Velkommen til det skønne sommerhusområde Vellerup Sommerby. Blot få hundrede meter fra Isefjorden, og beliggende i 3. række til vandet,  ligger denne perle af et fritidshus – det er Skadevænget 39 der er tale om.Fritidshuset er oprindelig fra 1980, men er løbende blevet renoveret og moderniseret i tidløse materialer, som i dag kommer til udtryk allerede ved første øjekast. Her står alting fuldkommen gennemført og indflytningsklart. Skadevænget 39 byder på hele 94 velindrettede m2 til beboelse og suppleres af en carport på 29 m. Ydermere er der to store terrasser, der fanger solen lige fra morgen til aften. Ejendommen indenfor rummer god og rummelig entré med  plads til både sko og diverse overtøj. Fra entréen er der videre adgang til husets hjerterum – nemlig det særdeles gode og store køkkenalrum, med godt lysindfald fra de store vinduespartier og brændeovn som supplerer med både hygge og varme i aftentimerne. Her er rigeligt plads til hele familien. Fritidshuet rummer endvidere 2 store gode soveværelser, et badeværelse med hvide tidløse klinker og afslutningsvis, et praktisk og moderne bryggers med egen indgang. Til ejendommen hører også et rigtig godt udnyttet anneks, som er indrettet som soveplads til de overnattende gæster.Alt dette ligger på en 1.200 m2 grund med en masse små bede og med rigelig plads til sjov og leg. På taget er der for nyligt installeret solceller som gør denne ejendom særdeles økonomisk. De tre nøgleord for denne ejendom må være moderne, luksuriøs og fuldkommen indflytningsklar. Vi glæder os til at præsentere denne perle af et fritidshus for jer.

Sommerhuse til salg i Frederikssund kommune – Boligsiden

Sommerhuse til salg i Frederikssund kommune – Se 18 fritidsboliger til salg på Boligsiden

Overvejer du at flytte til Vellerup? Hvis ja, så se alle boliger til salg, og lær Vellerup bedre at kende hos danbolig. Velkommen til Vellerup!

Drømmer du om en pause fra en stresset hverdag, er et sommerhus måske lige noget for dig? Gå på Boligsiden og se de 18 sommerhuse der er til salg i Frederikssund kommune

Lige nu er der 14 fritidsboliger til salg i nabolaget Vellerup

Er Vellerup(Frederikssund Kommune ) et godt sted at bo? Få svar her

Postnummer: 4050 Skibby ; 995.000 kr. Tjørnevænget 77, Vellerup. 4050 Skibby · 65 m². 1 år ; 995.000 kr. Engbakken 13, Skuldelev. 4050 Skibby · 70 m². 7 md. ; 1.095.

Overvejer du at flytte til Vellerup? Hvis ja, så se alle boliger til salg, og lær Vellerup bedre at kende hos danbolig. Velkommen til Vellerup!

Vellerup Sommerby | By home Bramsnæs | Facebook

Alle fritidshuse/sommerhuse til salg i 4050 Skibby

Stærevænget 35, vellerup, 4050 skibby på denne sommerhusadresse i 4050 skibby bliver du budt. … Fyrvænget, Vellerup Sommerby, 4050 Skibby.

Se fritidshuse/sommerhuse til salg i 4050 Skibby, salgspriser m.m. på Danmarks største uafhængige boligside.

home – Til salg – Fyrvænget 46 | By home Bramsnæs | Facebook

Vellerup – 17 huse i Vellerup – Mitula Boliger

17 Huse i Vellerup fra 1.195.000 kr.. Find de bedste tilbud på Boliger i Vellerup. Er til salg i 4050 skibby. Huset ligger på en 1.114 kvadratmeter stor grund på gøgevænget 32, vellerup. Gøgevænget 32, vellerup, 4050 skibby på denne sommerhusadresse i 4050 skibby bliver du budt. Er til salg i 4050

Keywords: home vellerup sommerby